Een succesvol renovatie- of transformatieproject is als een succesvolle pitstop : 
het vereist teamwork, snelheid, efficiency en planning.

Precies dat biedt Saint-Gobain. Alle disciplines, oplossingen en skills voor uw renovatieproject in één team dat efficiënt samenwerkt voor het beste resultaat: de perfecte pitstop voor uw gebouw.

Binnen Saint-Gobain is decennialange kennis, expertise en projectervaring aanwezig. Met die meerwaarde bieden wij de beste integrale oplossingen voor verduurzaming, renovatie en transformatie en wij denken van concept tot realisatie met u mee.

Bezoek dinsdag 31 augustus ons online lunch-seminar en maak kennis met ons renovatieteam. Ervaar hoe ook uw vastgoed de perfecte renovatiepitstop kan maken.

Tijdens dit webinar vertellen wij u van 12.00 tot 13.00 uur wat we te bieden hebben, we delen ervaringen uit de praktijk over renovatie- en transformatieprojecten en u kunt actief deelnemen en vragen stellen.

Onze speciale pitstop gast: Jan Lammers. Daarnaast bent u ongetwijfeld nieuwsgierig om, slechts enkele dagen voor de Formule 1 race, van niemand minder dan Jan Lammers live vanuit Zandvoort te horen wat zijn verwachtingen zijn voor de Heineken Dutch Grand Prix, die in het weekeinde van 3 tot en met 5 september plaatsvindt op het circuit van Zandvoort.

Kunt u niet wachten tot 31 augustus en wilt u nu al meer weten? Neem contact op via [email protected] of telefonisch via +31 (0) 347 358 404.

Mis deze pitstop niet en meld u nu aan voor uw stoeltje in de pitstraat!

Samen gaan we voor een perfecte renovatie pitstop tijdens het Saint-Gobain online lunch-seminar op dinsdag 31 augustus. En ontdek hoe ook uw vastgoed kan profiteren!

Jan Lammers.jpeg.jpg"Mis deze unieke pitstop niet" 
Jan Lammers

Formule 1 is absolute topsport waarbij een perfecte pitstop de positie aan de finish bepaalt. Jan Lammers, Sportief Directeur Grand Prix Zandvoort, neemt u mee in de wereld van snelheid en kracht. Hij is onze speciale gast tijdens dit webinar en deelt zijn visie vanaf het circuit van Zandvoort.